Így kapod meg az ajándékodat: pár percen belül megérkezik a levél a linkkel a megadott e-mail címedre.

Kérlek ellenőrizd a spam és promóciók mappát is, mert néhány esetben előfordul, hogy oda kerül az ajándékod.

Várj csak, van itt még Neked valami!

Többször érzed úgy, hogy jó lenne már végre megérteni, hogy miről beszélnek a marketingesek, és jól jönne egy gyors segítség, ami segít eligazodni az online marketingben? A megoldásom:  

Letölthető (pdf) kézikönyv a leghasznosabb online marketing fogalmakkal.

Takaríts meg több időt, indulj kevesebb stresszel az online világban!
Szerezd meg most kedvezményes áron itt, csak ezen az oldalon!

9.990 Ft helyett, 990,- Ft-ért

1
Töltsd ki az űrlapot, és szerezd meg most csak 990 Ft-ért:
A kezdő vállalkozó nők online marketing kézikönyvét!
A kezdő vállalkozó nők online marketing kézikönyve (letölthető pdf) × 1
990Ft
Részösszeg 990Ft
Összeg 990Ft

Felhívom a figyelmedet, hogy a gombra való kattintás fizetési kötelezettséggel jár, így létrejön a kereskedő és a Vásárló közti szerződés, melyről visszaigazoló e-mailt küldök.

A segítőd a marketing útvesztőjében

"Marketing-ellenzőből" mára már online MarketingSegéd

Válóczi Károly

A műszaki főiskola elvégzése után az építőanyag kereskedelemben dolgoztam, mint értékesítő, közel tizenhét évig. Az értékesítés mellett marketing feladatokat is végeztem, viszont nem igazán kötött le a munka ezen része.

A kreativitás, kézműves tárgyak készítése lelkesít a mindennapokban. Ez inspirált, hogy elkészítsem első „igazi” weboldalam, hogy ezeket a kis ajándékokat tudjam értékesíteni.

Viszont rájöttem, hogy a honlap mellől valami még hiányzik. Attól, hogy van egy weboldalam, még senki sem fogja tudni, hogy létezik.

Ezen a ponton beugrott: ide bizony marketing kell. Egy marketinges könyv elolvasása után gondoltam egyet, és jelentkeztem a pécsi egyetem marketing mesterképzés szakára. Két évvel később kézhez vettem a marketing-közgazdász diplomámat.

Azóta minden nap az online marketinggel foglalkozom, és számos magyar vállalkozót, vállalkozó hölgyet segítek abban, hogy a vállalkozásuk online is eredményesen működhessen.

Scroll to Top