[Speciális kiadás: A kezdő vállalkozó nők online marketing kézikönyve!]

Nyűg és időpazarlás helyett végre tartós siker az online világban

40 oldalas letölthető útmutató, hogy a vállalkozásod az interneten szárnyra kapjon

Akár most indulsz, akár már régebb óta vagy a piacon

Vállalkozó nőként rengeteg fontos feladatod van nap mint nap. Emellett persze szeretnél lépést tartani a folyamatos fejlődéssel, hogy az online világban is képviselni tudd a vállalkozásodat.

Mivel ez egy teljesen új és szokatlan terület számodra, óriási problémát okoz, hogy napról napra helytállj a mindennapi teendőid mellett az online térben is.

Te is úgy érzed sokszor, hogy:

Ha a fentiek közül bármelyikre igen a válaszod, akkor eljött az ideje annak, hogy tudatosan foglalkozz az online marketinggel.

Mivel így tudod biztosítani a vállalkozásod számára a zavartalan működést az online világban is.

Milyen érzés lenne végre, ha...

Hidd el, éppen egy lépésre vagy mindettől!

Ehhez csupán annyira van szükséged, hogy még ma hozol egy olyan döntést, amivel megváltoztathatod az egész vállalkozásod jövőjét!

Ugyanis minél többet tudsz meg a marketing területéről, annál inkább jönni fognak az ötletek, hogyan tud a vállalkozásod még hatékonyabban működni és gyorsabban növekedni az online térben.

Megoldás az online marketing útvesztőjében:

A kezdő vállalkozó nők exkluzív kézikönyve

Az útmutató a következő dolgokban segít téged:

1. Sikeresen elérsz több potenciális ügyfelet az online világban, mert a legfontosabb online marketing alapokat megismered.

2. Rengeteg időd felszabadul, mert pontosan látod, hogyan jutsz el a megfelelő emberekhez az interneten, akik aztán örömmel vásárolnak tőled.

3. Magabiztosan tudsz együtt dolgozni marketinges kivitelezőkkel, mert megismered és megérted a legbonyolultabbnak tűnő online marketing kifejezéseket is.

A segítőd a marketing útvesztőjében

"Marketing-ellenzőből" mára már online MarketingSegéd

Válóczi Károly

A műszaki főiskola elvégzése után az építőanyag kereskedelemben dolgoztam, mint értékesítő, közel tizenhét évig. Az értékesítés mellett marketing feladatokat is végeztem, viszont nem igazán kötött le a munka ezen része.

A kreativitás, kézműves tárgyak készítése lelkesít a mindennapokban. Ez inspirált, hogy elkészítsem első „igazi” weboldalam, hogy ezeket a kis ajándékokat tudjam értékesíteni.

Viszont rájöttem, hogy a honlap mellől valami még hiányzik. Attól, hogy van egy weboldalam, még senki sem fogja tudni, hogy létezik.

Ezen a ponton beugrott: ide bizony marketing kell. Egy marketinges könyv elolvasása után gondoltam egyet, és jelentkeztem a pécsi egyetem marketing mesterképzés szakára. Két évvel később kézhez vettem a marketing-közgazdász diplomámat.

Azóta minden nap az online marketinggel foglalkozom, és számos magyar vállalkozót, vállalkozó hölgyet segítek abban, hogy a vállalkozásuk online is eredményesen működhessen.

Kinek szól egészen pontosan ez a kézikönyv?

Neked való, ha:

NEM Neked való, ha:

Összegezve: Mihez jutsz hozzá egészen pontosan?

Azonnal letölthető több mint 40 oldalas útmutató a leghasznosabb online marketing fogalmakkal, hogy a vállalkozásod az online világban is szárnyra kapjon!

A kézikönyv legfontosabb előnyei még egyszer:

Az online lehetőségek csak bonyolódni fognak...

Vállalkozó nőként a feladataid száma pontosan emiatt csak növekedni fog, ahogy az online világ fejlődik és egyre több ügyféllel dolgozol együtt.

Valljuk be: Neked is 24 óra áll a rendelkezésedre… Ha most nem változtatsz és marad minden úgy, ahogy eddig, bizony csak még több stressz és nyűg vár rád…

Mi a te befektetésed a vállalkozásod jövőjébe?

most 9.990 Ft helyett

2.990 Ft-ért

jutsz hozzá a megvalósító vállalkozó nők kézikönyvéhez!

Jól hangzik? Szerezd meg most a saját példányodat!

1
Töltsd ki az űrlapot, és szerezd meg most:
A kezdő vállalkozó nők online marketing kézikönyvét!
Jelenleg üres a bevásárlókosár.
Részösszeg 0Ft
Összeg 0Ft

Felhívom a figyelmedet, hogy a gombra való kattintás fizetési kötelezettséggel jár, így létrejön a kereskedő és a Vásárló közti szerződés, melyről visszaigazoló e-mailt küldök.

Csak pár lépés a rendeléshez

1. Tölts ki az adataiddal a megrendelő lapot

Egyszerű és értelemszerű az űrlap, egy perc alatt végig tudsz menni rajta.
A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján. Ügyelj tehát rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

2. A rendeléshez nyomd meg a “Kérem a kézikönyvet! gombot

Fizetni bankkártyával tudsz, melyhez átirányításra kerülsz a BARION biztonságos felületére. Regisztrálni ott nem kötelező! A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3. Máris Tied a kézikönyv!

Fizetés után a rendelésedről a megadott e-mail címre rendelés visszaigazolást és elektronikus számlát küldök (kisadózó vagyok), illetve a letöltés linkjét is abban mellékelem!

Kérlek a leveleződ spam és promóciók mappáját is nézd meg, mert néha a leveleim sajnos oda kerülnek!

Kérdésed van? Segítek!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekem e-mailt erre a címre:

rendeles@marketingseged.hu

Örömmel segítek!

Köszönöm a bizalmat, és a vásárlásod!

Scroll to Top